Green Cofftea Original HQ

 

 

Halang “Sel Lemak Alpha” Dalam Badan Untuk Mencairkan Lemak Degil Perut

 

 

Green Cofftea di TV Al-Hijrah

 

“Rasa sakit hati betul bila aku tengok gambar aku ni. Rasa macam nak campak je phone ni!”

 

Itu lah perasaan saya setiap kali tengok gambar di henfon. Bila saya lihat perut saya yang sangat buncit.

 

Nampak macam mengandung walaupun dah pakai baju longgar.

Saya ingat lagi peristiwa yang benar-benar buat saya malu. Ia berlaku beberapa bulan lepas.

Saya terjumpa kawan sekolah saya di kedai makan. Dulu kami memang rapat.

Tetapi kami sudah lebih 30 tahun tidak berjumpa. Bayangkan ini benda pertama yang kawan saya cakap…

 

 

“Azman!!! Lama gila tak jumpa kau. Dah berapa bulan kau mengandung ni?”

 

 

Terus merah padam muka saya. Kawan saya memang sejak sekolah lagi cakap suka main lepas je.

Terpaksa saya buat-buat gelak dan terus tukar topik. Sejak hari tu saya bertekad untuk berubah. Walaupun banyak kegagalan saya hadapi.

Tetapi akhirnya usaha saya menemukan kepada sebab sebenar kenapa lemak di perut saya susah betul nak hilang.

 

 

Terima Kasih Azman kerana sedarkan kami!

 

Testimoni 1

 

Terima kasih Azman! Baru saya tahu dalam badan kita ada sel lemak ni.

Lepas baca artikel ni saya faham cara sebenar untuk dapatkan perut ramping.

 

Noraziah Husin.

 

 

Testimoni 2

 

Patutlah perut saya sentiasa ke depan. Saya dah buat macam-macam.

Rupa-rupanya sel lemak ni penghalang sebenar! Thanks Azman!

 

Mohd Arshad.

 

 

‘Kenapa susah sangat lemak dekat perut ni nak hilang?’

 

 

Pernah tak terfikir…

‘Kenapa aku dah penat buat macam-macam tapi perut masih lagi buncit?’

Sebenarnya semua ini berkait rapat dengan sel lemak dalam badan kita yang dikenali sebagai ‘Sel Lemak Alpha’. Bila kita dapat halang ‘Sel Lemak Alpha’ ini…

Lemak di perut, peha dan punggung akan lebih mudah hilang. Sebelum ini saya agak susah nak percaya dengan benda ni. Sehingga saya terbaca kajian yang dilakukan oleh Aarhus University Hospital, Denmark.

 

 

Apa itu ‘Suis Alpha’?

 

 

Hai nama saya Azman.

 

Dulu masa umur 20-an saya tak pernah ada masalah dengan berat badan pun.

 

Badan saya mula start naik selepas saya berkahwin.

Sudah macam-macam saya cuba, termasuklah:

  • Intermittent Fasting
  • Zumba
  • Keto Diet
  • Meal replacement
  • Gym
  • Jus kurus
  • Jogging
  • Sedut lemak
  • Dan macam-macam lagi lah

 

Hampir semua yang saya buat ni gagal. Ada yang berjaya tapi tak tahan lama. Sehinggalah saya terjumpa dengan punca sebenar kenapa perut saya buncit.

 

 

Ini Sebab Utama Perut Jadi Buncit

 

 

Sebenarnya ada sebab kenapa lemak di kawasan perut sangat susah dihilangkan.

Ini berkait rapat dengan 2 sel yang berada dalam sel lemak kita.

Iaitu ‘Sel Lemak Beta & ‘Sel Lemak Alpha’.

Sel Lemak Beta’ ni sel lemak yang bagus.

Bila badan kita perlukan tenaga, ‘Sel Lemak Beta’ ini yang akan dibakar dulu. Kebiasaannya ‘Sel Lemak Beta’ ini terdapat di bahagian kaki, muka dan tangan. Sebab itu lemak di bahagian sini cepat hilang.

 

 

Kita Perlu Halang ‘Sel Lemak Alpha’ Ini Secepat Mungkin!

 

Kerana semakin lama kita tunggu.

 

Lemak di perut kita akan menjadi semakin tepu dan liat.

 

Sel Lemak Alpha’ ini pula akan semakin bertambah.

Sampai satu masa sel lemak ini tidak boleh dihalang lagi.

Dan mengakibatkan perut kita menjadi buncit dan menanggung malu sampai bila-bila.

So apa cara kita untuk halang ‘Sel Lemak Alpha’ ini?

 

 

Gunakan Green Cofftea.

 

 

 

Green Cofftea diperbuat dari 3 herba utama iaitu:

 

Garcinia Cambogia

 

     

   Green Tea   

 

 

Green Coffee

 

 

Gabungan 3 herba ini apabila dicampur dengan sukatan yang tepat. Mampu menghalang ‘Sel Lemak Alpha’ dari mengganggu proses pembakaran lemak.

Ini akan memudahkan badan kita untuk mencairkan lemak degil diperut. Seterusnya menurunkan berat badan kita menjadi berat ideal.

 

 

Alhamdulillah setelah saya menggunakan Green Cofftea…

 

Bukan sahaja perut saya sudah tidak buncit. Bahagian lengan dan peha saya juga sudah nampak otot-otot.

Sekarang bila tengok gambar rasa keyakinan diri tu semakin bertambah. Tenaga pun semakin luar biasa!

Saya pun perasan isteri makin mengada-ngada.

Ini antara ratusan pengguna Green Cofftea yang berjaya:

 

 

 

(There is no guarantee of specific results and that the results can vary

 

 

 

(There is no guarantee of specific results and that the results can vary

 

 

(There is no guarantee of specific results and that the results can vary

 

 

Macam Mana Cara Guna Green Cofftea Ini?

 

 

Kita hanya perlu telan 1 biji kapsul selepas makan pagi dan malam.

Kemudian minum air kosong secukupnya.

Dan biarkan Green Cofftea menjalankan kerjanya mencairkan lemak dalam perut, peha atau punggung.

Mudah kan?

 

 

Ini Perubahan Yang Bakal Dialami!

 

Minggu 1:
Perut akan terasa semakin lawas.

 

 

Minggu 2:
Perut tidak akan terasa kembung lagi.

 

 

Minggu 3:
Lemak mula mencair dalam perut.

 

 

Minggu 4:
Saiz perut mula nampak perubahan ketara.

 

 

Minggu 5:
Sudah boleh pakai apa sahaja yang kita mahu!

 

 

Minggu 6:
Lemak sudah susah terbentuk di perut.

 

 

1 botol Green Cofftea boleh digunakan selama 2 minggu.

Ramai pelanggan kami yang bijak ambil pakej 3 botol terus. Ini kerana bila kita gunakan secara konsisten selama 6 minggu.

Ia akan menghalang terus pembentukan lemak di perut dan di tempat lain.

 

 

Green Cofftea Juga Lulus KKM.

 

 

Ia dibuat di kilang berteknologi tinggi.

Menggunakan bahan yang HALAL dan dikawal ketat dari segi kualiti dan keselamatan. Supaya kita boleh menggunakan Green Cofftea dengan yakin.

Kita juga tidak perlu risau kerana produk ini TIDAK mempunyai sebarang kesan sampingan.

Cuma mungkin kita terpaksa beli baju dan seluar saiz baru kerana saiz badan kita sudah mengecil.

 

 

Sekarang Kita Ada 2 Pilihan!

 

Boleh abaikan website ini dan teruskan kehidupan seperti biasa.

 

Terus menanggung malu dan biarkan ‘Sel Lemak Alpha’ terus terkumpul…

 

Yang boleh mengakibatkan perut buncit kekal selamanya.

Atau kita ambil tindakan sekarang dengan mencuba Green Cofftea.

Dan dapatkan kembali bentuk badan yang hebat dan sihat.

Tingkatkan kembali keyakinan diri yang sudah lama menghilang.

 

 

 

 

 

Saya Berminat! Berapa Harganya?

 

Sekiranya kita pergi mendapatkan rawatan di pusat pelangsingan badan.

Harga paling minima kita perlu keluarkan ialah sebanyak RM5,000.

Ini tidak termasuk dengan produk-produk tambahan yang kita perlu ambil mencecah RM2,000-RM3,000.

Walaupun ingredient Green Cofftea berharga mahal kerana di-import dari luar negara.

Jangan risau kerana kita tidak perlu keluarkan sampai RM1,000 pun untuk sentiasa kelihatan cantik, sihat dan muda.

 

 

 

Jom Order Sekarang Dan Dapatkan 2 Freegift
Bernilai RM15 Secara PERCUMA!

 

 

Diskaun ini akan diberikan kepada pelanggan yang membuat pembelian di laman web ini sahaja.

STOK ADALAH TERHAD, TERTAKLUK TERMA & SYARAT!

 

 

NANTI DULU! Kami Ada Kejutan Untuk Anda!

 

 

Kami Ada Kejutan Untuk Anda!

Jom Order Sekarang Untuk Menang TREADMILL & BIKE FITNESS Bernilai RM5,997 Secara PERCUMA!

Dengan setiap pembelian 3 botol Green Cofftea ke atas, anda layak untuk masuk peraduan menang TREADMILL & BIKE FITNESS dari kami secara PERCUMA!

Peraduan ini akan diberikan kepada pelanggan yang membuat pembelian di laman web ini sahajaSTOK ADALAH TERHAD!

 

 

Order Sekarang, Bayar Pada Posmen Masa Barang Anda Sampai Di Tangan Anda.

 

100% Selamat, Cepat dan Mudah!

 

 

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan? Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

Barang akan sampai dalam masa 2-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.

Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen Ninjavan ketika barang sampai.

Anda akan menerima SMS daripada posmen Ninjavan sebelum mereka membuat penghantaran ke rumah anda.

Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran.

Caj COD RM10 dikenakan jika anda pilih Barang Sampai Baru Bayar (COD) untuk Semenanjung Malaysia sahaja.

Tiada caj dikenakan jika anda pilih untuk buat bayaran terus dan kami pos terus ke pintu rumah / pejabat kepada anda.

 

 

 

SAYA NAK BELI GREEN COFFTEA & BUAT BAYARAN SECARA ONLINE.

YA BOLEH !!

100% SELAMAT, CEPAT DAN MUDAH!

 

Jom dapatkan SEKARANG harga 58% Diskaun dan 2 Special Freegift ini, klik button ‘Tempah Sekarang’ di bawah untuk tempahan

 

 

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa.

Selepas ini, anda perlu bayar RM160 SEBOTOL dan tiada diskaun akan diberikan.

 

 

 

 

 

Percuma:

+ Ebook

+ Detox

 

Berharga: RM480

 

TAPI KINI HANYA

 

 

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa.

Selepas ini, anda perlu bayar RM480 dan tiada diskaun akan diberikan.

 

 

 

 

 

 

Percuma:

+ Ebook

+ Detox

 

Berharga: RM360

 

TAPI KINI HANYA

 

 

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa.

Selepas ini, anda perlu bayar RM360 dan tiada diskaun akan diberikan.

 

 

 

 

 

 

Percuma:

+ Ebook

+ Detox

 

Berharga: RM240

 

TAPI KINI HANYA

 

 

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa.

Selepas ini, anda perlu bayar RM240 dan tiada diskaun akan diberikan.

 

 

 

 

 

 

Percuma:

+ Ebook

+ Detox

Berharga: RM120

 

TAPI KINI HANYA

 

 

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa.

Selepas ini, anda perlu bayar RM120 dan tiada diskaun akan diberikan.

 

 

 

 

DAPATKAN GREEN COFFTEA ORIGINAL HQ SEKARANG !!

 

Boleh juga kalau nak bank in manual pakai CDM mana-mana bank

 

Klik terus untuk whatsapp & order secara manual ya 🙂

 

(Pos PERCUMA Ke Seluruh Semenanjung Malaysia)

 

Nama : Mohd Asyrin Bin Adnan

No Handphone : +60147118604

Green Cofftea Original HQ Trusted Seller

SOALAN LAZIM

 

Betul Ke Green Cofftea Ini Berkesan?

Green Cofftea merupakan satu-satunya produk yang menghalang ‘Sel Alpha’ dalam badan. Sudah lebih 50,000 pelanggan menggunakannya. Tetapi kami tidak janji semua orang akan mendapat kesan yang sesuai. Sebab itu kami ada offer ‘Money Back Guarantee’ untuk pembelian 3 botol ke atas.

 

Saya Ada Makan Ubat Lain – Boleh Ke Saya Guna Green Cofftea?

Boleh tidak ada masalah

 

Siapa Yang Tidak Sesuai Guna Green Cofftea?

❌ tidak ada penyakit buah pinggang dan jantung ❌ tidak mengandung ❌ tidak menyusu bayi yg berumur setahun ke bawah ❌ tidak berumur 15 tahun ke bawah Sila dapatkan nasihat doktor dahulu.

 

Saya Mengandung Boleh ke Saya Guna Green Cofftea?

Kami tidak galakkan orang mengandung untuk menggunakan Green Cofftea. Ini kerana kesihatan kandungan anda lebih penting.

 

 

 

 

 

Kita hanya perlu telan 1 biji kapsul selepas makan pagi dan malam. Kemudian minum air kosong secukupnya. Dan biarkan Green Cofftea menjalankan kerjanya mencairkan lemak dalam perut, peha atau punggung. Mudah kan?

 

 

*These statements have not been approved by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Testimonials found at GreenCofftea.com and/or from Green Cofftea are unverified results that have been forwarded to us by users of the Green Cofftea Products, and may not reflect the typical purchaser’s experience, may not apply to the average person and are not intended to represent or guarantee that anyone will achieve the same or similar results.

 

error: Content is protected !!